top of page

Over Sandra

Sandra Dijke
NLP / Communicatie Trainer
_MG_5421.jpg

Sandra weet hoe het is om werkzaam te zijn in grote en middelgrote organisaties. Het leiden van grote projecten met een multidisciplinair team was dagelijkse kost voor haar in de periode van 10 jaar waarin ze diverse marketingfuncties vervulde bij KPN en Carglass. Tijdens deze trajecten ontdekt ze dat haar grote kracht en drive zit in het inspireren en in beweging krijgen van mensen en organisaties. Daarom startte ze in 2010 naast haar "gewone werk" met het begeleiden van young potentials & teamontwikkeling.

Begin 2015 besluit ze het roer drastisch om te gooien en een nieuwe route in te slaan door van deze passie haar volledige werk te maken als trainer en coach in persoonlijke ontwikkeling: ROUTE-2 is een feit. 


Sandra is geschoold in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP Trainersopleiding), Ontological coaching, en Myers Briggs Type Indicator (MBTI). Met een rugzak vol technieken, theorieën en oefeningen weet ze de juiste interventies te doen op het juiste moment. Haar Bedrijfskundige achtergrond zorgt voor zakelijk inzicht en een sterke koppeling naar de praktijk. In combinatie met haar nieuwsgierigheid en sterke drive om mensen het beste uit zichzelf te laten halen maakt dit haar tot een bevlogen trainer en coach.

bottom of page