top of page

April - Oktober

|

ZEELAND | Bijv Wemeldinge | Zierikzee

Teambuilding Route 2 stijl | Regatta zeilen

Samenwerken is meer dan samen werken alleen. Op een zeiljacht merk je dat als geen ander. Hulp, ondersteuning, communicatie, een schouderklop of ‘uitbrander’, het hoort er allemaal bij.

Teambuilding Route 2 stijl | Regatta zeilen
Teambuilding Route 2 stijl | Regatta zeilen

Tijd & Locatie

April - Oktober

ZEELAND | Bijv Wemeldinge | Zierikzee , Sluisplateau 31, 4424 BK Wemeldinge, Nederland

Extra informatie

Teambuilding en zeilen: bij SailForce leer je het beste in elkaar naar boven te halen 

Voor velen is zeilen op een zeilschip een onbekende omgeving. Een erg unieke en mooie ervaring om samen mee te maken. Meteen ook een context waar je al snel in je ‘basis-gedrag’ komt. Waar word je door gemotiveerd, welke informatie heb je nodig en welke taken gaan je goed af? En hoe zit dat bij je collega’s?

 

Meestal is een teambuilding dag of georganiseerd rondom een persoonlijkheids-instrument of rondom samen een (buiten)activiteit doen. Beiden leuk en leerzaam. Volgens trainer/ coach aan boord Sandra Dijke-Jongepier is een combinatie echter veel effectiever en vooral duurzamer. ‘Na het behandelen van theorie rondom voorkeursgedrag, motivatie en houding van de teamleden, kan duidelijk inzichtelijk gemaakt worden waar de kracht en de blinde vlek van het team zich bevindt. Deze bewustwording én een kijkje door de bril van de ander zorgt ervoor dat die collega die je soms lastig vindt in de omgang opeens een aanvulling op jezelf wordt. Hierbij worden praktische handvatten voor doelgerichte communicatie en betere samenwerking aangereikt.’

 In de middag aan boord gaat het om taakverdeling, maar ook elkaar helpen en aanvullen wanneer het even niet gaat. Een mooiere plek om het geleerde direct toe te passen bestaat bijna niet. Een uniek avontuur dat er zeker voor zorgt dat het geleerde ook terug op de werkplek nog top-of-mind blijft! 

Hoe kan de dag er bijvoorbeeld uitzien: 

9:00 In de ochtend worden jullie verwacht op locatie in Wemeldinge. Er wordt op een leuke interactieve manier aandacht besteed aan de theorie*. Hierbij zullen jullie al weinig op je stoel zitten. De verschillen tussen elkaar, maar ook de kracht en blinde vlek van het team worden duidelijk inzichtelijk. Dit gedeelte sluiten we af met praktische handvatten voor doelgerichtere communicatie naar elkaar. 

12:30 Er wacht een heerlijke lunch op ons, zodat we ‘s middags lekker op pad kunnen. 

13:30 Worden we aan boord verwacht bij Schipper Marco en varen we uit de Oosterschelde op. Van alle voorgaande teams zijn de tijden bijgehouden waarin zij het parcours hebben gevaren. Zorgen jullie nieuwe inzichten in jezelf en elkaar met bijbehorende communicatie ervoor dat jullie bovenaan deze lijst eindigen? Trainer/ coach Sandra zal jullie van feedback voorzien tijdens deze unieke tocht. 

17:30 Uiteraard mag de Après-Sail niet ontbreken. We sluiten af met een lekkere borrel aan boord. 

TIP: Het organiseren van een heuse Regatta met een grote(re)groep/ afdeling behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

Meer informatie: 

Van jullie voorgangers weten we dat het een dag wordt om nooit te vergeten! Bel direct 06-51215575 (Marco) | 06-20418243 (Sandra) voor meer informatie en plan hem in! 

Share This Event

bottom of page