top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

UTRECHT Shine Studio, Parkzichtlaan 212

Happy Mind, Happy Body (1)

NLP + YOGA PROEVERIJ - Waar word je blij van en hoe kan je lichaam je helpen?

Happy Mind, Happy Body (1)
Happy Mind, Happy Body (1)

Tijd & Locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

UTRECHT Shine Studio, Parkzichtlaan 212, Parkzichtlaan 212, 3451 GX Utrecht, Nederland

Extra informatie

Je voelt je goed als je in balans bent, mentaal en fysiek. Je lichaam beïnvloedt je brein daarbij en andersom. In deze co-creatie workshop breng je beweging in je bewustzijn en bewustzijn in je beweging. Met inspirerende NLP technieken en yoga-poses gericht op balans en energie onder begeleiding van gecertificeerd NLP-trainer Sandra Dijke en holistisch lifestylecoach Cristina van Aalst. Op een toegankelijke en plezierige manier leg je de basis voor een gezond, energiek en blij leven. Let it shine!

WAAROM DEZE WORKSHOP?

Ontdek hoe het komt dat je de dingen doet die je doet en hoe je daar mee om kunt gaan. Op een leuke én praktische manier dagen we je brein en je lijf uit. Je gaat er zelf mee aan de slag. Gewoon doen is namelijk vaak de meest effectieve manier om je doel te bereiken.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) daagt je uit om je zintuigen, de taal die je tegen jezelf en anderen gebruikt en je succesvolle strategieën bewuster in te zetten. Zo vind je je eigen gebruiksaanwijzing om je doelen makkelijker te halen. In combinatie met toegankelijke en gerichte yoga-poses ontdek je de balans en energie die je nodig hebt om te bereiken wat je wilt.

Als je voelt dat je wilt veranderen, maar niet zo goed weet wat je precies wilt. Of als je weet wat je wilt, maar het lastig vindt om daar helemaal voor te gaan. Door het een-tweetje tussen je brein en je lichaam vind je de handleiding hoe je jezelf kunt regisseren.

Heb je vragen? Stuur gerust even een berichtje naar 06 - 20418243 of mail naar sandra@route2.nl

"Als je beter begrijpt waarom je iets doet of juist niet doet en goed naar je lichaam luistert, weet je ook hoe je iets kunt veranderen."

Tickets

  • HAPPY MIND HAPPY BODY

    Op de locatie zijn yogamatten aanwezig. Voor een drankje wordt gezorgd. Betaling kan per pin op de dag zelf.

    € 32,50

Totaal

€ 0,00

Share This Event

bottom of page